honden outfit

 

Omdat wij echte hondenliefhebbers zijn en dus altijd met deze trouwe vrienden optrekken kregen we het in ons hoofd om de honden eens leuk voor de dag te brengen wanneer we bezoekers krijgen die aan één van deze lieverds een thuis willen geven. Daarvoor hadden we bedacht om ze een leuke look te geven zoals je ze vandaag overal in de dierenwinkels tegenkomt. Terwijl we opzoek waren naar de leukste maar niet te dure hondenoutfits kwamen we per ongeluk op de site van Vingino terecht welke dus helemaal niets met honden te maken heeft maar wel met kinderkleding. Goh! Wat een leuke dingen verkopen ze voor kinderen op deze site en omdat wij ook kinderen hebben kon ik het dus niet weerstaan om hier even overheen te surfen om te kijken of er wat leuks voor de mijnen bij zat.

Superleuke kinderkleding tegen behoorlijke goede prijzen dus dat was weer boffen. Sites zoals amazingkids.nl zouden er eigenlijk ook voor honden moeten zijn, je komt veel webshops tegen die wel van alles verkopen maar komt eigenlijk allemaal op hetzelfde neer en omdat we opzoek waren naar iets leuks voor de honden wat niet jan en alleman thuis in de kast heeft liggen zijn we daar dus een flinke poos mee bezig geweest. Hondenoutfits zouden eigenlijk aangepast moeten kunnen worden aan de kleding van de eigenaars of kinderen. Bijvoorbeeld een leuke hondentrui die past bij een van de super trendy looks van Vingino zou fantastisch zijn toch?

Jammer genoeg zijn we zover nog niet, maar we zijn wel heel blij kleding te hebben gevonden voor zowel onze trouwe vriendjes als voor onze kinderen dus mepte we twee vliegen in een klap. Morgen komen er weer een paar bezoekers langs en kunnen we de honden voorstellen met de nieuwe outfits hartstikke leuk vinden we dat. We zijn benieuwd jij ook?