Lijken we op onze hond

Als je een hond gaat uitzoeken dan wil je er natuurlijk eentje waar je direct een klik mee hebt. Naar deze hond voel je je aangetrokken. Hetzelfde geldt voor mensen waar je je toe voelt aangetrokken. Heb je blond haar, dan zal jouw hond dat waarschijnlijk ook hebben. Je hebt niet voor niets je haar geverfd, je vind dat gewoon mooi en aantrekkelijk. Zo hebben lange mensen vaak een hond die hoog op z’n poten staat. en andersom geldt dat voor kleine mensen.

Ben jij sportief en hou je van veel bewegen? Dan zal je geen teckel met overgewicht in de mand hebben liggen. Een hond heeft de neiging om jou na te doen. Je raakt steeds meer gewend aan elkaar en hij gaat trekjes van jou overnemen. Jij raakt gehecht en dat geldt ook voor jouw hond. Net als in een relatie zullen jij en je hond zich ook gaan aanpassen aan elkaar en dingen overnemen. Dan krijg je al snel dat jullie op elkaar gaan lijken.

Maar dat is juist de natuur en grappig om te zien. Hoe langer jullie elkaar kennen hoe meer jouw hond trekjes en bewegingen gaat overnemen. Op den duur lijken jullie wel een getrouwd stel!