Energie is belangrijk

Consumind, jouw persoonlijke energievergelijker

90% van de Nederlandse huishoudens betaalt te veel voor hun gas en stroom. Hiermee laten zij op jaarbasis soms wel meer dan €300,- liggen bij de energieleverancier. Zonde! Je kunt dit makkelijk besparen op je energierekening wanneer je gebruik maakt van de energievergelijker van Consumind. Wat is Consumind en hoe kun je besparen? Dat lees je hieronder!

De energievergelijker voor meer dan 750.000 huishoudens

Consumind is inmiddels de energievergelijker en persoonlijk assistent voor meer dan 750.000 Nederlandse huishoudens. Door middel van persoonlijk contact en aandacht voor uw situatie helpen zij je bij het besparen op je vaste lasten zoals je energierekening. Met enkele gegevens kunnen zij de voordeligste contracten voor je op een rijtje zetten en vergelijken. Dit doen zij niet alleen voor energie, maar ook voor alle andere kosten van het huishoudboekje. In de afgelopen jaren hebben 750.000 huishoudens al jaarlijks gebruik gemaakt van Consumind om de vaste lasten te verlagen. Dat wilt u toch ook!

Besparen op je energiekosten via Consumind

Wanneer je wilt besparen op je energie en op je vaste lasten, zet je je gegevens in de energievergelijker van Consumind, klik je op de knop en je krijgt direct een onafhankelijke vergelijking toegestuurd per mail. Ook krijg je de drie meest voordelige aanbiedingen voor jouw situatie te zien. Je kunt kiezen om dan gelijk over te stappen en je besparing werkelijkheid te maken. Ook kun je er voor kiezen om te wachten tot dat een van de persoonlijke assistenten contact met je opneemt. Zij bespreken dan telefonisch alle mogelijkheden voor je en helpen je bij een keuze maken. Mocht je eenmaal een keuze hebben gemaakt, dan regelen zij ook de gehele overstap voor je van A tot Z. Je oude energieleverancier wordt opgezegd, het contract bij de nieuwe energieleverancier aangevraagd en de administratie wordt afgehandeld.

Start vandaag nog met de energievergelijker van Consumind en bespaar direct tot wel €300,- op je energierekening en op je vaste lasten. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je gas en stroom en heb je altijd de voordeligste tarieven. Consumind, Prettig geregeld!