Audi leasen

Als we het over Audi hebben dan spreken we uiteraard over een van de beste auto´s die er op de markt zijn. De onvergelijkbare luxe van de Audi was tot voor kort niet voor iedereen weggelegd.

Als we bekijken wat de auto kost dan kunnen vele mensen er alleen maar van dromen om een van deze auto’s te kunnen rijden. Deze nachtmerrie is gelukkig voorbij aangezien we vandaag de dag niet perse meer een Audi hoeven te kopen maar ook een Audi kunnen leasen.

Op de site staat alles wat je weten moet over een Audi leasen en kan alvast beginnen jezelf in een van deze auto´s te zien zitten, dromen kost immers niets. Audi leasen is vooral een prima oplossing voor zakenmensen de goed voor de dag moeten komen en een mooie auto met een luxe uitstraling willen om bij hun klanten voor de dag te komen.

Nu komt het mooie van het verhaal. Een week of twee terug kregen we een telefoontje van een belangrijke zakenman uit Duitsland die opzoek was naar een lieve trouwe vriend en of hij daarvoor in aanmerking kon komen. Tuurlijk kon dat, en werd dus uitgenodigd om naar een paar lieverds afkomstig van Curaçao te komen kijken. De volgende dag stond er een luxe Audi voor de deur. De zakenman die kwam naar de honden kijken. Hij had al gauw zijn maatje uitgezocht en terwijl ik alle papieren in orden maakten vroeg ik hem wat zo´n Audi kosten, waarop de zakenman antwoorden, geen flauw idee want ik lease deze auto. Ten eerste veel goedkoper en ten tweede ik kan hem mooi inruilen na de periode van tijd, zo kun je altijd een mooie nieuwe Audi blijven rijden zonder je teveel zorgen te maken. Goed idee en die tip heb ik dus ook gevolgd nu mogen jullie drie keer raden in wat voor auto ik rond rij.